Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
14 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tipo
c (Nglipar, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Nglipar, Gunungkidul: pasang aksara)
(tipo)
|}
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Nglipar''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]].
 
78.624

besutan

Menu navigasi