Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Tepus, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Tepus, Gunungkidul: pasang aksara
(+)
c (Tepus, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Tepus, Gunungkidul: pasang aksara)
78.625

besutan

Menu navigasi