239: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
27 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: gan:239年, sah:239
c (bot Menambah: vo:239)
c (bot Menambah: gan:239年, sah:239)
[[fr:239]]
[[fy:239]]
[[gan:239年]]
[[gd:239]]
[[gl:239]]
[[ru:239 год]]
[[sa:२३९]]
[[sah:239]]
[[sk:239]]
[[sl:239]]
17.355

besutan

Menu navigasi