Manisrengga, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
62 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
(→‎Desa-Desa: +navbox)
(+)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Manisrenggo''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Klathen, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
* [http://www.klaten.go.id Situs web resmi Kabupatèn Klathèn]
 
{{Kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Manisrengga}}
{{Kabupaten Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
 
{{rintisan}}
 
---------
78.624

besutan

Menu navigasi