Kelir: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
98 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c (lay out)
 
=='''Jejeran / Simpingan Wayang'''==
(''Kanggo dhaptar pepak wayang jroning simpingan, pirsani [[Wayang kulit#Simpingan|Simpingan]]'')
==='''Sisih Kiwa===
Dijejer ing [[simpingan]] sisih kiwa ing antara liya:
78.625

besutan

Menu navigasi