Gayam, Sumenep: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c (Kecamatan Gayam, Sumenep dipun-alihaken menyang Gayam, Sumenep)
 
{{rintisan}}
{{Kabupaten Sumenep}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Sumenep]]
 
78.625

besutan

Menu navigasi