Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
400 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
 
 
== Desa-Desa ==
Kecamatan Lendah kapérang dados 6 dhésa utawi kelurahan inggih punika:
 
*[[Bumirejo ,Kecamatan Lendah, Kulonpraga|Bumirejo]]
*[[Wahyuharjo ,Kecamatan Lendah, Kulonpraga|Wahyuharjo]]
*[[Jatirejo ,Kecamatan Lendah, Kulonpraga|Jatirejo]]
*[[Sidorejo ,Kecamatan Lendah, Kulonpraga|Sidorejo]]
*[[Gulurejo ,Kecamatan Lendah, Kulonpraga|Gulurejo]]
*[[Ngentakrejo ,Kecamatan Lendah, Kulonpraga|Ngentakrejo]]
 
{{rintisan}}
Naraguna anonim

Menu navigasi