Menyang kontèn

Sonia Gandhi: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: be:Соня Гандзі)
[[it:Sonia Gandhi]]
[[ja:ソニア・ガンディー]]
[[kn:ಸೋನಿಯಾ ಗಾಂಧಿ]]
[[ml:സോണിയാ ഗാന്ധി]]
[[mr:सोनिया गांधी]]
40.143

besutan