Menyang kontèn

Naraguna:Devi 4340: Béda antara owahan

92 bèt wis dibusak ,  6 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
cTidak ada ringkasan suntingan
 
Sugeng rawuh.! Jenengku Devi. Aku manggon ana ing kutha Kudus. Aku seneng sing jenenge ngrungokake musik lan nonton film.
85

besutan