Parembugan Naraguna:Glorious Engine: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
tanpa ringkesan besutan
(Murungaké owahan 1583003 déning KleinierBlom (rembugan))
Tenger: Pawurungan
cTidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Dibalèkaké
Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan Pangguna iki wedi lan sengit karo sampeyan
<div style="width: 99%; color: #111; {{box-shadow|0|1px|3px|rgba(0, 0, 0, 0.35)}} {{border-radius|2px}}">
<div style="overflow:hidden; height:auto; background: #fff; width: 100%; padding-bottom:18px;">
<div style="font-size: 36px; margin-top: 24px;margin-left: 16px; font-family: 'Linux Libertine',Georgia,Times,serif; line-height: 1.2em;">Sugeng rawuh, Erik Fastman!</div>
<div style="font-size: 24px; padding-top: 0px; margin-left: 16px; font-family: 'Linux Libertine',Georgia,Times,serif; line-height:1.2em; color: #666; ">
꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍[[Kategori:Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Juli 2017]]
</div></div>
<div style="vertical-align:middle; color: black; background-color:#fff">
<div style="display: flex; flex-flow: row wrap; background-color:#e7e7e7; padding: 10px; padding-left: 20px; ">
<div style="flex: 1 1 300px;">
<div style="font-size: 18px; font-family: 'Linux Libertine',Georgia,Times,serif; line-height:1.2em; font-weight:normal;">[[File:HelpPage IconPack-03.png|51px|alt=|link=]] Miwiti</div>
<div style="padding-left: 51px; margin-top: -15px;">
* Wacanana kaca <u>'''[[Wikipedia:Prakawis|Pambukané Wikipédia]]'''</u> dhisik.
* Wacanana uga '''[[Pitulung:Isi|katerangan bab carané urun ing Wikipédia]]'''.{{#ifexist:Panganggo:Erik Fastman||
* Isènana uga profilé panjenengan ing [{{fullurl:Panganggo:Erik Fastman|action=edit&preload=Cithakan:Sugeng-rawuh}}&editintro=Cithakan:Sugeng-rawuh Panganggo:Erik Fastman], minangka kaca sing nepangaké panjenengan, kersané supaya kita bisa luwih nepangi panjenengan.}}
* Wacanana uga [[Wikipedia:Aturan sing diringkes|aturan sing diringkes iki]] sadurungé mbacutaké.
</div>
</div>
 
<div style="flex: 1 1 300px;">
<div style="font-size: 18px; font-family: 'Linux Libertine',Georgia,Times,serif; line-height:1.2em; font-weight:normal;">[[File:HelpPage IconPack-05.png|51px|alt=|link=]] Pituduh</div>
<div style="padding-left: 51px; margin-top: -15px;">
* [[Pitulung:Tapak tangan|Tansah tandha-tangani]] pitakoné panjenengan manawa nulis ing [[Wikipedia:Warung Kopi|Angkringan]] utawa ing [[Wikipedia:Kaca parembugan|parembugan]] kanthi ngetik <code><nowiki>~~~~</nowiki></code> ing pungkasané ukarané panjenengan.
* [[Wikipedia:Aja kasusahan déning aturan|'''''Aja wedi!''''']] Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.
</div>
</div>
</div>
<div style="padding: 10px; padding-left: 20px; ">
<div>
'''Mangga jajal-njajalana''', kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!
</div>
<div style="font-style: italic; font-size: 90%">
'''Welcome!''' If you do not understand Javanese language, you may want to visit [[Wikipedia:Kadutan|the embassy]] or [[Wikipedia:Babel/jv-0|find users who speak your language]]. Enjoy!
</div>
 
[[Panganggo:CahyoBot|CahyoBot]] ([[Parembugan Panganggo:CahyoBot|rembugan]]) 6 Juli 2017 07.03 (UTC)
</div>
</div>
</div>
</div>
<sub><span style="border:1px solid #778899;padding:1px;"> [[Panganggo:Puryono|Puryono]]| [[User _talk:Puryono|<font style="color:#7CFC00;background:#008000;">Pirembagan! </font>]]</span></sub> 18 Mei 2012 13.14 (UTC)
 
== terjemahin donk ==
 
dimohon tolong donk bagi siapa aja buat nerjemahin isi halaman2 ini:
* http://www.catholiceducation.org/articles/religion/re0019.html
* http://www.imemc.org/article/59791
* http://www.israeltoday.co.il/default.aspx?tabid=178&nid=22146
* http://weeklyworldnews.com/headlines/4341/playgirl-buddha-sparks-outrage/
 
itu aja, makasih --[[Panganggo:Erik Fastman|Erik Fastman]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Erik Fastman|pirembagan]]</sup> 10 Juli 2012 04.17 (UTC)
 
:Mas Erik, kula mboten biasa nyerat perkawis menika. Nuwun sewu lan matur nuwun, [[Panganggo:Naval Scene|Naval Scene]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Naval Scene|pirembagan]]</sup> 10 Juli 2012 10.26 (UTC)
 
== Re: Wikidata ==
 
Terimakasih sarannya. Lain kali akan saya interwiki-kan artikel saya. [[Panganggo:Nurulbaitirohmah|Nurulbaitirohmah]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Nurulbaitirohmah|pirembagan]]</sup> 10 Februari 2015 16.28 (UTC)
 
== Perihal Interwiki ==
 
Terima kasih kak Erick atas masukkannya. Akan Saya pelajari proses penginter-wikiannya dari teman-teman yang telah banyak menulis artikel pada Wikipedia, terutama Bahasa Indonesia dan Bahasa Jawa.
 
Semangat pagi, salam hangat.
[[Panganggo:JV03 Adhi Kurniawan Josie|~Adhi Kurniawan~]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV03 Adhi Kurniawan Josie|pirembagan]]</sup> 10 Oktober 2015 06.53 (UTC)
 
== Interwiki ==
 
Maturnuwun sampun ngerewangi mlebetaken artikel-artikel kulo ten wikidata.
 
== Dirembug Dhisik ==
 
Sugeng siyang. Mas, awakmu aja asal ngalih-alih kaca tanpa dirembug. Contoné ngalih kaca [[Monumèn Simpang Lima Gumul‎]] nyang [[Simpang Lima Gumul‎]] tanpa ana rembugané babar blas. Menawa pancèn perlu dilih, prayogané dirembug dhisik, mligi karo sing nggawé {{ping|Adhi Kurniawan}}. Matur suwun. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 10 Mei 2016 03.30 (UTC)
 
:Ana cithakan <nowiki>{{gabung}}</nowiki> lan sampéyan bisa wènèh kalodhangan kanggo sing nggawé supaya ngrembug/ndandani artikelé. Ora perlu grusa-grusu. Perlu sampéyan sumerepi, Wikipédia Jawa iki tembé diyasa, durung saprogrèsif Wikipedia Indonesia & Inggris. Ana wong sing gelem nulis nang kéné waé wis apik. Tumindak sampéyan iku mbebayani wong-wong sing nembé sinau nulis nang kéné. Rahayu. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 10 Mei 2016 23.42 (UTC)
:''Ada templat <nowiki>{{gabung}}</nowiki> dan Anda bisa kasih kesempatan untuk si pembuat supaya mendiskusikan/membetulkan artikelnya. Tidak perlu terburu-buru. Perlu diketahui juga, Wikipédia Jawa ini sedang dibangun, belum seprogresif Wikipedia Indonesia & Inggris. Ada orang yang mau menulis di sini pun sudah bagus. Tindakan Anda itu mengancam orang-orang yang baru belajar menulis di sini. Salam.'' [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 10 Mei 2016 23.42 (UTC)
 
== AP ==
Sampeyan kalo pengin pasang artikel pilihan di kaca utama, paling nggak pasang yang panjang dikit lah, jangan pasang artikel rintisan.. hehehe. Itu artikel [[Franz Kafka]] termasuk tidak biasa karena lebih lengkap daripada versi Indonya. [[Panganggo:Mimihitam|Mimihitam]] ([[Parembugan Panganggo:Mimihitam|rembugan]]) 3 Januari 2019 10.11 (UTC)
 
== Templat ==
 
mas, minta tolong dong buatin cetakan infobox event spt di [[bledhosan Beirut 2020]] dan infobox drink spt di [[Maté]]
Terima kasih
Wiwik P 19 Januari 2021 05.39 (UTC)
Wah, terima kasih mas.  O iya kalau templatnya artikel [[Nusa éndah]] & [[suket lulangan]] gimana mas.
Wiwik P 19 Januari 2021 09.35 (UTC)
30

besutan

Menu navigasi