1961: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
65 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
== Lair ==
* [[11 Oktober]] - [[Amr Diab]], penyanyi lan aktor [[Mesir]]
* [[14 Fèbruari]] - [[Latifa]], penyanyi lan aktris [[Tunisia]]
 
== Séda ==
Naraguna anonim

Menu navigasi