Cithakan:Wikipédiawan kang séda: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
Krama
(+)
Tenger: Besutan sumber
 
c (Krama)
Tenger: Besutan sumber
 
{{mbox
| image = [[File:Candle Memorial For Deceased Wikipedians.PNG|70px]]
| text = {{{message|[[:en:Wikipedia:Deceased Wikipedians|Wikipédiawan punika sampun séda]]. {{{page|Kaca naragunanaragina}}} piyambakipun dipunrimati ing mriki minangka kenangan.{{#ifeq:{{Yesno|{{{nocat|no}}}}}|yes||<includeonly>{{#ifeq:{{NAMESPACE}}|User|[[Kategori:Wikipédiawan kang séda]]}}</includeonly>}}
 
{{{note|}}} }}}
3.827

besutan

Menu navigasi