Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
c
Wikipedia: → Wikipédia:
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Wikipedia: → Wikipédia:)
 
{{pintas|[[WP:WIKIFY]]}}
'''[[WikipediaWikipédia:Artikel|Artikel-artikel Wikipedia]]''' bisa diarani 'rapi' yèn:
* Wis nduwèni pranala (''link'') sing gandheng artikel liya sacukupé
* Nyaman diwaca lan cukup jelas maksud utawa artiné.
 
== Deleng uga ==
* [[WikipediaWikipédia:Pandhuan tata-letak]]
* [[WikipediaWikipédia:Cakupan definisi lan isi artikel]]
* [[WikipediaWikipédia:Tutorial (Pranala njaba)|Pranala njaba]]
* [[WikipediaWikipédia:Pranala pipa]]
* [[WikipediaWikipédia:Interwiki]]
 
[[Kategori:Pangopènan Wikipedia|{{PAGENAME}}]]
3.934

besutan

Menu navigasi