Menyang kontèn

Wikipédia:Bab: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
Wikipedia: → Wikipédia:
c (Ngreksa "Wikipedia:Bab" ([Besut=Mung idinaké panganggo sing otomatis kadhaftar] (salawasé) [Lih=Mung idinaké panganggo sing otomatis kadhaftar] (salawasé)))
c (Wikipedia: → Wikipédia:)
 
Wikipedia dipun wiwiti [[15 Januari]] [[2001]] déning [[Jimmy Wales]], [[Larry Sanger]], lan sawetawis kolaborator nganggé [[basa Inggris]]. Sapunika wonten {{NUMBEROFARTICLES}} artikel wonten ing [[basa Jawa|basa Jawi]].
 
Sedaya tèks ing Wikipedia, lan sapérangan ageng gambar sarta suraos bèntenipun, dipun ayomi déning [[GFDL]]. Kontribusi taksih hak ingkang ndamel, sawetawis punika palilah GFDL saged mesthèkaken isinipun bakal taksih saged kababar kanthi gratis lan saged dipun réproduksi (cobi ningali [[WikipediaWikipédia:Hak cipta|deklarasi hak cipta]] lan [[WikipediaWikipédia:Penyangkalan umum|panyangkalan isi]])
 
== Proyèk sanèsipun ==