Wikipédia:Aja kasusahan déning aturan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
Wikipedia: → Wikipédia:
c (Besutané 2607:FB90:5445:4264:A9EA:5462:2BB0:F652 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané HsfBot)
Tenger: Pambalèkan
c (Wikipedia: → Wikipédia:)
 
{{pedoman}}
 
Yèn [[WikipediaWikipédia:Kawicaksanan lan paugeran |aturan sing ana]] agawé panjenengan dadi wedi utawa nyandhet kekarepan kanggo mèlu partisipasi ing [[Wiki]], '''lirwakna waé kabèh aturan iku’’’, lan gawénen waé suntingan [[WikipediaWikipédia:Nyunting sawijining kaca|apa sing arep panjenengan ayahi]].
 
Mung, tulung yèn angkah saka Wikipedia iku kanggo gawé sawijining [[ensiklopedia]]. Gunakna waé akal séhat lan aja ngisi bab-bab sing ngawur lan ora migunani.
3.925

besutan

Menu navigasi