Kategori:Kacamatan ing Yogyakarta: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Kategori:Kapanéwon lan kemantrèn ing Ngayogyakarta
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Kategori:Kapanewon lan kemantren ing Ngayogyakarta)
Tenger: Targèt alihan diganti
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Kategori:Kapanéwon lan kemantrèn ing Ngayogyakarta)
Tenger: Targèt alihan diganti
 
#ALIH [[:Kategori:KapanewonKapanéwon lan kemantrenkemantrèn ing Ngayogyakarta]]
62.432

besutan

Menu navigasi