Menyang kontèn

Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
(→‎top: jeneng resmi, replaced: | translit_lang2_info = → | translit_lang2_info = Tepus)
 
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul]]
[[Kategori:KacamatanKapanewon lan kemantren ing Ngayogyakarta]]
[[Kategori:Tepus, Gunungkidul| ]]
 
548

besutan