Wirama: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
[[Gambar:Barlines.svg|right|thumb|400x400px|TypesTipe ofsaking bargaris lineswirama]]
Ing [[notasi musik]], '''wirama''' ikuinggih punika pérangan wektuwekdal singingkang magepokan karokalih thuthukan (musik). Saben thuthukan ngudharakéngudharaken pètungan tinamtu sijisetunggal not singingkang kakurung garis ngadegnjumenng (vertikal) ing not balok. Mérang musik sajeroningsalebeting wirama dadidados pathokan kanggokanggè nywarakénywaraken lelagon. DadinéDadosipun, wiyaga luwihlangkung gampanggampil macamaos cathetan musik.<ref name="ChordWizard">{{Cite web|last = ChordWizard Software|title = www.howmusicworks.org|url = http://www.howmusicworks.org/504/Meter-and-Rhythm/BarMeasure-Divisions|accessdate = 11 September 2012}}</ref> <span class="cx-segment" data-segmentid="12"></span>
 
== Cathetan suku ==
106

besutan

Menu navigasi