Pacul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
68 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
#WLA #WPWP
(ganti isi, replaced: arupa → wujud (2))
(#WLA #WPWP)
 
[[Gambar:Hoe 1.jpg|thumb|250 px|Pacul]]
[[File:2013 07 Ali- 00334.jpg|thumb|250px|Macul sakdurunge tandur]]
 
'''Pacul''' kalebu salah sijiné piranti [[tradhisional]] kang digunakaké ing tetanèn.<ref name="internet2"/> Pacul minangka ngedhuk [[lemah]], kanggo ngresiki lemah saka [[suket]] utawa kanggo ngratakaké lemah.<ref name="internet2"/> Pacul isih digunakaké nganti jaman saiki, nanging kanggo ngolah lemah kang luwih amba lumrahé nggunakaké [[brujul]] utawa [[traktor]].<ref name="internet2"/>
102

besutan

Menu navigasi