Wikipédia:Tutorial (Élingana): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
pangguna → naraguna
c (Bot: Migrating 34 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q10787568)
c (pangguna → naraguna)
 
 
===Nyebutaké sumber===
Wikipedia ora nuntut supaya panjenengan nyebut sitasi (sumber pendhukung, literatur, lsp) bab informasi kontribusi panjenengan, nanging kita mrayogakaké banget panyebutan kasebut. Yèn panjenengan migunakaké buku minangka salah siji sumber panulisan artikel, daftarkan buku kasebut jroning seksi "Referensi". Yèn panjenengan migunakaké situs web, gawénen seksi "Pranala njaba" lan lebokaké situs kasebut ing pranala njaba. Iki mbantu para panggunanaraguna nindakaké verifikasi apa kang tinulis lan nemokaké informasiné.
<!-- See [[Wikipedia:Cite sources]] for more information on this. -->
 
3.764

besutan

Menu navigasi