Setatsiyun Sala Jèbrès: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
'''Setasiun Sala Jebres''' utawa '''Setatsiyun Solojebres (SK)''' (Hanacaraka: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀‌ꦯꦭꦗꦺꦧꦿꦺꦱ꧀, ''Setasiun Sala Jebres'') kuwi [[setatsiyun sepur]] kelas II sing ana ing [[Purwadiningratan, Jèbrès, Surakarta|Purwadiningratan, Jebres, Surakarta]]. Setasiyun iki kalebu [[Daerah Operasi VI Yogyakarta]]. Dhisike jenenge '''Sala Kraton''' '''utawa Sala Kasunanan'''.
 
{{infobox stasiun
|image = Stasiun Solo Jebres 2019.jpg
|kutha = Surakarta
|kecamatan kutha = Jebres
|kelurahan kutha = PurwodiningratanPurwadiningratan
|alamat = Dl. Ledoksari Utara No. 1
|kodeposkodhepos = 57128
|open = 24 Mei 1884
|kode = SK
|classref = <ref>{{Cite book|last=PT Kereta Api Indonesia (Persero)|first=|date=2018|url=https://ppid.kai.id/files/referensi/selayangpandangdaop6.pdf|title=Selayang Pandang Daop 6 Yogyakarta|location=|publisher=e-PPID PT Kereta Api Indonesia|isbn=|pages=|url-status=live}}</ref>
|nomor = 3151
|letak = * km 260+634 lintas [[Setatsiyun Surabaya Kota|Surabaya Kota]]-[[Setatsiyun Kertasana|KertosonoKertasana]]-[[Setatsiyun Madiun|Madiun]]-[[Setatsiyun Sala Balapan|Sala Balapan]]
* km 110+000 lintas [[Setatsiyun Semarang Tawang|Semarang Tawang]]-[[Setatsiyun Brumbung|Brumbung]]-[[Setatsiyun Gundih|Gundih]]-[[Setatsiyun Sala Balapan|Sala Balapan]]-'''Sala Jebres'''
|parking = Wonten
|ticketting = Sistem tiket daring; nglayani pemesanan langsung lan pengubahan jadwal kamangkatan ing loket.<br>
Tersedia fasilitas ala [[Bandar udara|bandara]] berupa ''check-in'' mandiri untuk pencetakan ''boarding pass''.
|track = 7 (jalur 2 danlan 3: sepur lurus)
|platform = 3 (siji peron sisi sing cukup dhuwur, siji peron sisi sing cukup dhuwur, lan siji peron pulo sing rada cedhak)
|oldname = ''Djebres Solo'', ''Solo Kasunanan''
817

besutan

Menu navigasi