Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
751 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+desa2
c (Delanggu, Klathen dipun-alihaken menyang Delanggu, Klathèn: pasang aksara)
(+desa2)
| style="padding:3px 10px;" |<big>'''Kecamatan Delanggu'''</font>
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[KabupatenKabupatèn]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[KabupatenKabupatèn KlathenKlathèn]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
|style="font-size: 90%;"|[[---]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[JembarWewengkon]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PendudukPedunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Delanggu''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatenkabupatèn]] KlathenKlathèn.
 
== Desa-Desa ==
# [[Banaran, Delanggu, Klathèn|Banaran]]
# [[Bowan, Delanggu, Klathèn|Bowan]]
# [[Butuhan, Delanggu, Klathèn|Butuhan]]
# [[Delanggu, Delanggu, Klathèn|Delanggu]]
# [[Dhukuh, Delanggu, Klathèn|Dhukuh]]
# [[Gatak, Delanggu, Klathèn|Gatak]]
# [[Jetis, Delanggu, Klathèn|Jetis]]
# [[Karang, Delanggu, Klathèn|Karang]]
# [[Kepanjèn, Delanggu, Klathèn|Kepanjèn]]
# [[Krècèk, Delanggu, Klathèn|Krècèk]]
# [[Mendhak, Delanggu, Klathèn|Mendhak]]
# [[Sabrang, Delanggu, Klathèn|Sabrang]]
# [[Segaran, Delanggu, Klathèn|Segaran]]
# [[Sidamulya, Delanggu, Klathèn|Sidamulya]]
# [[Sribit, Delanggu, Klathèn|Sribit]]
# [[Tlobong, Delanggu, Klathèn|Tlobong]]
 
 
{{rintisankecamatan-stub}}
{{Kecamatan Delanggu}}
{{Kabupaten Klaten}}
 
---------
*Bali menyang: [[KabupatenKabupatèn KlathenKlathèn]]
 
[[Category:Kabupaten Klathen]]
 
[[id:Delanggu, Klaten]]
78.625

besutan

Menu navigasi