Rafael van der Vaart: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
éjaan, replaced: Éropah → Éropa (2), Hongaria → Honggari, Belarus → Bélarus, Belgia → Bèlgi using AWB
(Nambah klub)
c (éjaan, replaced: Éropah → Éropa (2), Hongaria → Honggari, Belarus → Bélarus, Belgia → Bèlgi using AWB)
 
}}
'''Rafael van der Vaart''' iku sawijining juru main bal-balan saka Walanda.<ref name="internet 1">[http://biangbola.com/news/berita-piala-dunia/2010/06/08/profil-piala-dunia-2010-rafael-van-der-vaart-belanda.html biangbola.com] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Rafael van der Vaart lair 11 Fèbruari 1983.<ref name="internet 1"/> Rafael van der Vaart jebolan saka [[Ajax Amsterdam]] lan nglakokke debut sepisanan ning ndunya profésional ning klub taun 1999-2000 pas duwé umur 17 taun.<ref name="internet 2">[http://www.footymania.com/player.phtml?playerID=141 www.footymania.com] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Karir dadi juru main bal akèh kahanane amarga Rafael van der Vaart kerep banget cidera saéngga kerep kelangan panggon ning tim.<ref name="internet 1"/> Rata-rata maene namung 23 ing wektu lima mangsa ning Ajax Amsterdam.<ref name="internet 3">[http://www.transfermarkt.co.uk/en/rafael-van-der-vaart/profil/spieler_4192.html www.transfermarkt.co.uk] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Taun 2005 Van der Vaart pindah ning klub bundesliga ning [[Hamburg FC]] amarga ana selisih pangerten antarané Rafael van der Vaart karo pelatihe Ajax Ronald Koeman
.<ref name="internet 4">[http://www.rafaelvandervaart.com/ www.rafaelvandervaart.com] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Van der Vaart sangare saka penampilan impresif banget bisa ngloloske Hamburg ning [[Liga ÉropahÉropa]] sarta dadi [[kapten]].<ref name="internet 1"/> Karir Van der Vaart terus munggah mula ing taun 2008 di kontrak karo [[Real Madrid]].<ref name="internet 1"/> Nanging ning klub anyare iki Van der Vaart kurang bisa intok panggon ning skuad [[Real Madrid]] amarga saking akèhé stok juru main bal ning kana.<ref name="internet 1"/> Mula pas taun 2010 sakbubare Piala Dunia 2010 pindah menyang [[Totenham Hostpur]].<ref name="internet 5">[http://www.rafaelvandervaart.com/http://www.uefa.com/uefachampionsleague/clubs/player=47516/index.html www.rafaelvandervaart.com] (diakses tanggal 12 Mèi 2011)</ref> Papan panggonan Van der Vaart pas maen bal-balan ya iku dadi [[penyerang]] utawa [[glandhang]], namung kelemahane Van der Vaart ora bisa konsisten maene.<ref name="internet 1"/> Panghargyan sing paling dhuwur ya iku [[the best young player of the year]] ing taun 2003.<ref name="internet 1"/>
 
== Jroning Angka ==
|align=center| 11. || 6 Juni 2007 || [[Rajamangala Stadium]], [[Bangkok]], Thailand || {{fb|THA}} ||align=center| 1–0 ||align=center| 3–1 || Kekancan
|-
|align=center| 12. || 21 Novèmber 2007 || [[Dinamo Stadium (Minsk)|Dinamo Stadium]], [[Minsk]], BelarusBélarus || {{fb|BLR}} ||align=center| 1–2 ||align=center| 1–2 || [[UEFA Euro 2008 qualifying Group G|Kuwalifikasi Euro 2008]]
|-
|align=center| 13. || 10 Sèptèmber 2008 || [[Philip II Arena]], [[Skopje]], Republic of Macedonia || Makedonia || align="center" | 2–0 ||align=center| 2–1 || [[2010 FIFA World Cup qualification – UEFA Group 9|Kuwalifikasi Piyala Donya 2010]]
|align=center| 16. || 1 Juni 2010 || De Kuip, Rotterdam, Walanda || {{fb|GHA}} ||align=center| 2–0 ||align=center| 4–1 || Kekancan
|-
|align=center| 17. || 25 Maret 2011 || [[Ferenc Puskás Stadium (1953)|Ferenc Puskás Stadium]], [[Budapest]], HongariaHonggari || {{fb|HUN}} ||align=center| 1–0 ||align=center| 4–0 || [[UEFA Euro 2012 qualifying Group E|Kuwalifikasi Euro 2012]]
|-
|align=center| 18. || 30 Mèi 2012 || De Kuip, Rotterdam, Walanda || {{fb|SVK}} ||align=center| 1–0 ||align=center| 2–0 || Kekancan
|align=center| 24. || 11 Oktober 2013 || Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda || {{fb|HUN}} ||align=center| 7–1 ||align=center| 8–1 || Kuwalifikasi Piyala Donya 2014
|-
|align=center| 25. || 16 Novèmber 2013 || [[Luminus Arena|Cristal Arena]], [[Genk]], BelgiaBèlgi || {{fb|JPN}} ||align=center| 1–0 ||align=center| 2–2 || Kekancan
|-
|}
[[Kategori:Pamain Bundesliga]]
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2010]]
[[Kategori:Pamain Bèker ÉropahÉropa UEFA 2012]]
[[Kategori:Pamain bal-balan èkspatriat ing Spanyol]]
 
9.492

besutan

Menu navigasi