Musiyum Vatikan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
54 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Kolèksi Indonésia ==
Indonésia uga dadi salah sijining nagara kang duwé papan kanggo nyimpen kolèksi seni ing Musiyum Vatikan. Kolèksi seni saka Indonésia kang disimpen ing Musiyum Vatikan ya iku wayang kulit, batik Jawa, ukiran kayu saka [[Wong Asmat|Suku Asmat]], patung badak saka prunggu ing papan paméran ''Indonesian Garden'', lan ana rèplika [[Candhi Barabudhur]]. Saliyané kolèksi seni Indonésia, uga ana papan kang isiné kawruh bab Indonésia supaya wong-wong utawa tamu Musiyum Vatikan bisa kenal lan ngerti budaya saka Indonésia.Papan kolèksi Indonésia kang ana ing Musiyum Vatikan diadegaké amarga ana kerja sama antarané pamaréntah Vatikan lan pamaréntah Indonésia.<ref name=":0" />
 
== Rujukan ==
1.815

besutan

Menu navigasi