Dictionary of American Naval Fighting Ships: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
tanpa ringkesan besutan
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
| followed_by=
}}
'''''Dictionary of American Naval Fighting Ships''''' (cinekak '''''DANFS'''''; basa Jawa: ''Bausastra Prau Perang Wadya Sagara Amérikah, ꦧꦲꦸꦱꦱ꧀ꦠꦿꦥꦿꦲꦸꦥꦼꦫꦁꦮꦢꦾꦱꦒꦫꦄꦩꦺꦫꦶꦏꦃ ꧈ ꦄꦼꦩꦺꦫꦶꦏꦵ'' ) iku buku réferensi resmi kang ngemu katerangan bab prau-prau kang dianggo Wadya Sagara Amérikah Sarékat.
 
Dhasar panulising buku iki kawitané mung macak prau-prau Wadya Sagara Amérikah Sarékat kang wis dijenengi lan dikepyakaké. Yèn ana prau tanpa jeneng, prauné ora kapacak ing buku iki.<ref name="NAME">{{cite web|url=http://www.history.navy.mil/research/histories/ship-histories/danfs/l/lsm-lsmr.html|title=LSM – LSM(R)|last=|first=|authorlink=|date=2005-09-16|work=DANFS|publisher=US Navy|doi=|accessdate=2015-06-13|coauthors=}}</ref> Mangokoa, ''DANFS'' lan kaca-kacané ing Internèt uga macak apéndhik bab prau-prau cilik, sajarah prau-prau Wadya Sagara Konfédherasi, lan manéka éséi babagan prau-prau wadya sagara.
448

besutan

Menu navigasi