Basa Frãs Kébeg: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
22 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan punsèl maju
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan punsèl maju
 
== Babad ==
Wiwitaning basa Frãs Kébeg iku alungguh ing carabasa-carabasa Frãs Modherên Wiwitan abad kaping 17-18 M, kang uga karan Sastrabasa Frãs, lan ing basa-basa dhoil (langues d'oïl) liyane kang digawa mênyang N'yu Frãs (New France). Basa Frãs Kébeg bañjur atuwuh saka dhadhasar iki mau lan kawangun dening prabawa-prabawa sakiwa têngêne, utawa katukulêbu saka kutha Pari (Paris) lan têtêngah kuthajati (Ing: urban centers) liya saemper basa lumrah dening para pamocape.
 
== Têtêmbungan ==
455

besutan

Menu navigasi