Inihaw: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ngrapèkaké)
 
[[Barkas:Dinagyang_2009_grilled_meat_on_display.jpg|jmpl| ManekaManéka jinis inihaw ing Festival Dinagyang]]
'''Inihaw''' ( {{IPA-tl|ɪˈni:haʊ|pron}} {{Respell|ee|NEE|how}} ), uga dikenal minangka '''sinugba''' utawa '''inasal,''' iku manéka warna jinis [[panggang|olahan kanthi dipanggang]] utawa [[barbecue]] kang ngolahé kanthi dipanggang ing sawijining biting saka wesi. Olahan iki asalé saka [[Filipina]], lan biyasané digawé saka daging babi utawa pitik lan disuguhaké kanthi ditusuk biting saka pring utawa ing sawijining wadhah kothak cilik kanthi kécap lan sawijining saus kang digawé saka cuka.
 

Menu navigasi