Wong Jawa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
30 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
* [[Papua]]: 0,3 yuta
[[Malaysia]]: '''1-2 yuta'''<br />
[[Mesir]]: '''87.000'''<br />
[[Suriname]]: '''75.000'''.<br />
[[Kaledonia Baru]]: '''5.000'''.<br />
Naraguna anonim

Menu navigasi