Seni abstrak: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  9 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku (4) using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
c (→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku (4) using AWB)
 
'''Seni Abstrak''' ya ikuyaiku cabangé [[seni rupa]] kang ngandut arti ora awujud,''mujarad'',''niskala''.Seni abstrak ing arti asli ya ikuyaiku cipta-ciptané kang kasusun saka [[garis]] ,[[wujud]], lan [[warna]] kang ora ana batesé saka [[ilusi]] ing wujud kang ana ing [[alam]] nyata.Semana uga sajeroning arti umum ya ikuyaiku kaanan kang awujud ing alam ora bisa awujud amarga wis kasunyatan lan ora duwé wujud kanggo tuladha.Wong kang misuwur ing babagan [[seni]] abstrak ya ikuyaiku [[Wasilly Kandinsky]].<ref>Atkins, Robert, ''Art Spoke: A Guide to Modern Ideas, Movements, and Buzzwords, 1848-1944'', Abbeville Press, New York, 1993</ref> Wiwitan abad kaping-20, kata iki misuwur dugunakake kanggo njlentrehake seni lukis ''kubisme'' lan [[seni fituristik]]
== Pranala jana ==
* [http://arxiv.org/abs/physics/0703091 Scientific inquiry in modern art]
9.492

besutan

Menu navigasi