Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 sasi kepungkur
c
→‎Deleng uga: éjaan, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB
c (clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB)
c (→‎Deleng uga: éjaan, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB)
 
'''Tata jeneng binomial''' (''binomial nomenclature'') iku sistem formal pawèwèh jeneng spésies (mligi ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa ''binary nomenclature'' (mligi ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (''binomial classification system''). Intisari saka sitem iki yaiku saben spésies dijenengi ing [[basa Latin]] lan dumadi saka rong pérangan, saéngga populèr minangka '''jeneng Latin''' utawa '''jeneng saintifik'''.
 
==UgaDeleng delenguga==
* [[Tata jeneng trinomial]]
* [[Taksonomi]]
9.492

besutan

Menu navigasi