Kabupatèn Kampar: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Wates wewengkon: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎Kacamatan: éjaan, replaced: motto → sesanti, Durian → Durèn)
c (→‎Wates wewengkon: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
 
=== Wates wewengkon ===
Kabupatèn Kampar wewatesan karo kabupatèn-kabupatèn liya, ya ikuyaiku:
{{Batas_USBT
|lor=[[Kabupatèn Siak]]
9.492

besutan

Menu navigasi