Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  8 sasi kepungkur
c
→‎Deleng uga: clean up, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB
c (clean up, replaced: ya iku → yaiku (5) using AWB)
c (→‎Deleng uga: clean up, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB)
{{reflist}}
 
== UgaDeleng delenguga ==
* [[Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
* [[Bedhug Kyai Bagelèn]]
9.492

besutan

Menu navigasi