Massa atom: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
'''Massa atom''' saka [[unsur kimia]] ya ikuyaiku [[massa]] siji [[atom]] ing kaanan meneng, lumrahé dinyatakaké sajeroning [[ékan massa atom]]. Massa atom sok disinonimaké karo massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Sanadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga aji-aji mau bisa wujud rata-rata bobot saka massa kabèh [[isotop]] unsur, utawa massa saka siji isotop waé.
 
== Pranala njaba ==
9.492

besutan

Menu navigasi