Wektu Indonésia bagéyan Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku (2) using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (2), bagèyan → pérangan)
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku (2) using AWB)
 
'''Wektu Indonésia pérangan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu Indonésia Barat'') iku saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya ikuyaiku [[Wektu Indonésia pérangan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia pérangan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WIB ya ikuyaiku [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].
 
WIB padha karo wektu [[UTC]]+7.
9.492

besutan

Menu navigasi