Balung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku (2) using AWB
(File)
c (clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku (2) using AWB)
 
 
Saka panyusuné balung bisa dibédakaké minangka:
* balung kompak ya ikuyaiku balung kang disusun saka [[unit Osteon]] utawa [[sistem Havers]].
* balung spons ya ikuyaiku balung kang duwé bolongan-bolongan utawa [[gronggongan]].
 
== UgaDeleng delengenuga ==
* [[Pratélan balung rangka manungsa]]
 
9.492

besutan

Menu navigasi