Injil: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
'''Injil''' saka [[basa Arab]] sing njupuk saka [[basa Yunani]] εὐαγγέλιον (''euangelion'') iku péranganing kitab suci [[Kristen]] [[Alkitab]] [[Prajanjian Anyar]]. Injil iku tegesé "warta apik".
 
Kitab-kitab Injil ya ikuyaiku:
# [[Injil Matius]]
# [[Injil Markus]]
6.226

besutan

Menu navigasi