Surat Al Ahzab: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  5 sasi kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku (2) using AWB
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku (2) using AWB)
 
| Harf-e-Mukatta'at =
}}
'''Surat Al Ahzab''' ([[basa Arab]]:'''الْأحزاب''') punika surat kaping 33 [[Al-Qur’an]]. Tegesé "ingkang nyekutoni".[[Surat]] ka-33 sajeroning [[al-Qur'an]]. Kapengkar déning 73 ayat, surat [[Madaniyah]], dimudunake sawisé [[surat Ali Imran]]. Dinamai ''Al-Ahzab'' kang ngandut arti golongan-golongan kang nyekutu amarga ing sajeroning kandhutan surat iki kapengkar uga ayat-ayat salah sijiné ya ikuyaiku ayat 9 nganti ayat 27 kang nguhubungake déning peperangan '''Al-Ahzab''', ya ikuyaiku paperangan kang dilancarake déning wong-wong [[Yahudi]] kang nyekutu déning kaum [[munafik]] uga wong-wong [[musyrik]] déning wong-wong [[mukmin]] ing [[Madinah]].
{{alquran}}
 
9.492

besutan

Menu navigasi