Menyang kontèn

Kamboja: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(Replacing Coat_of_arms_of_Cambodia.svg with File:Royal_arms_of_Cambodia.svg (by CommonsDelinker because: File renamed: Criterion 4 (harmonizing names of file set)).)
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
}}
 
'''Kamboja''' iku nagara ing [[Asia Kidul-Wétan]]. Kutha krajané ya ikuyaiku [[Pnom Penh]] Nagara iki sing ndunungi kurang luwih 14 yuta jiwa lan jembaré ana 181.040 km².
 
[[Kategori:Kamboja]]
9.492

besutan