Daihatsu Gran Max: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis dibusak ,  3 sasi kepungkur
 
Gran Max nggunakaké mesin-mesin kang wis diuji ing donyaning [[otomotif]].<ref name="internet2"/> Daihatsu Gran Max minibus lan [[pick up]] duwé loro pilihan mesin bènsin, ya iku 13B-REW 1.300cc DOHC kang duwé ''pendingin'' banyu karo loro turbocharged (kanthi tenaga maks 88 PS/ 6000 rpm) lan KSZ-VE 1.500cc DOHC [[VVT-i]] (tenaga maks. 97 PS/6000 rpm).<ref name="internet2"/> Kanggo versi ''blind van'', mung digawé kanthi [[mesin]] 1300cc loro turbo.<ref name="internet2"/>
 
Miturut asil tès internal, Gran Max bisa minangka ngliwati [[banjir]] kang dhuwuré [[60]] [[cm]].<ref name="internet2"/> Gran Max dirancangdigawé kanthi nggatekaké efisiensi mligi bahan bakar lan béya kanggo ngrumat mobil kang murah saéngga bisa ngirit ing babagan [[dhuwit]].<ref name="internet2"/> Lumrahé Daihatsu Gran Max dianggo bisnis utawa usaha.<ref name="internet2"/>
 
Ing pérangan èksterior ana owah-owahan ing wangun lawangé.<ref name="internet2"/> Yèn sadurungé nganggo lawang pérangan mburi kang dibuka kanthi arah nyamping utawa ayun, saiki dibuka kanthi arah mendhuwur utawa kanthi cara diangkat.<ref name="internet2"/> Daihatsu ngarani iki kanthi jeneng ''front facing''.<ref name="internet2"/> Lawang pérangan mburi iki lumrahé dianggo ing mobil kanthi modhèl [[hatchback]] lan [[SUV]].<ref name="internet2"/>
3.597

besutan

Menu navigasi