Taylor Swift: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
56 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
(→‎Diskografi: Update)
 
* ''[[Lover (album)|Lover]]'' (2019)
* ''[[Folklore (album Taylor Swift)|Folklore]]'' (2020)
* ''[[Evermore (album Taylor Swift)|Evermore]]'' (2020)
 
== Filmografi ==
304

besutan

Menu navigasi