Kedadeyan Hollinwell: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
439 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Kaca anyar: '''Kedadeyan Hollinwell''' nuduhake kedadeyan sing ora dingerteni ing wulan Juli 1980 nalika udakara 300 bocah ngalami serangan pingsan, mual lan gejala liyane. Kejadian kasebut kedad...
(Kaca anyar: '''Kedadeyan Hollinwell''' nuduhake kedadeyan sing ora dingerteni ing wulan Juli 1980 nalika udakara 300 bocah ngalami serangan pingsan, mual lan gejala liyane. Kejadian kasebut kedad...)
(Ora ana béda)
Naraguna anonim

Menu navigasi