Gréja Grötlingbo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
160 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
 
== Sujarah ==
Rekaman tulisan sing dhisik dhéwé ngenani gréja iki saka taun 1296, nalika gréja iki kasebut ing bulla kapausan. Èkskavasi arkéologi dilakoni ing taun 1956-1957 lan nuduhaké menawa naté ana gréja watu sangisoré. Relièf sing diukir alus sing ngrerenggani fasad kidul gréja saiki iki sing cetha-cetha asalé saka gréja kapisan, gréja Romanesque iku diintregasi ing gréja Gotik sing saiki iki isih katon. Menara kulon ditambahaké ing abad kaping 13, lan sawijining rèkonstruksi gedhèn gréja iki ing wujudé sing saiki kalaksanan ing pungkasané abad kaping 14.
 
== Arsitèktur ==

Menu navigasi