Andayaningrat: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  10 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
 
Pasaréan Pangéran Andayaningrat utawa Ki Ageng Pengging Sepuh dunungé wonten ing Pengging Kamardikan, [[Banyudana, Boyalali|Banyudana]], [[Kabupatèn Boyalali|Boyalali]], [[Jawa Tengah]].<ref name=":2" />
 
== Réferènsi ==
{{reflist}}
 
== Uga delengen ==
* [[Ki Kebo Kenanga]]
* [[Pengging]]
 
== Réferènsi ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Tokoh ing Babad Tanah Jawi]]
2.526

besutan

Menu navigasi