Alamat IP: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
17 bèt wis dibusak ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q11135)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Dibalèkaké
'''Report Spam Alamat IP''' utawa '''alamat protokol internèt''' (IP iku cekakan saka ''Internet Protocol Address'') iku kode kabèh piranti èlèktronis sing bisa nyambung marang [[internèt]].
 
[[Kategori:Internèt]]
Naraguna anonim

Menu navigasi