Ki Kebo Kenanga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
60 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
 
Sawisé Ki Kebo Kenanga sèda, putrané dirawat dèning [[Ki Ageng Tingkir]], jenengé Mas Karèbèt utawa Jaka Tingkir.<ref name=":1" /> Nalika wis diwasa, dhèwèké bakal dadi panguwasa [[Kasultanan Pajang|Pajang]], kanthi sesebutan [[Hadiwijaya|Sultan Hadiwijaya]].<ref name=":1" />
 
== Uga delengen ==
* [[Babad Tanah Jawi]]
* [[Hadiwijaya]]
 
== Cathetan suku ==
2.526

besutan

Menu navigasi