Basa Cina: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
77 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: ganti tembung, replaced: kayata → kaya ta (2) using AWB)
* [[Basa Hokkien|Basa Hogkyen]]
* [[Basa Kwangtung]]
* [[Basa Gon]]
* [[Basa Syong]]
* [[Basa Ngu]]
* [[Basa Jyu]]
* [[Basa Ban]]
* [[Pratélan tembung silihan saka basa Cina sajeroning basa Jawa]]
* [[Basa Buyang]]
384

besutan

Menu navigasi