Gréja Grötlingbo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
167 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
[[File:Grotlingbo kyrka.JPG|thumb|Gréja Grötlingbo saka jaba]]
'''Gréja Grötlingbo''' (basa Swedhen: '' Grötlingbo kyrka'') iku gréja saka abad tengahan ing Pulo Gotland, Swèdhen. Gréja agagrag Gotik sing megah iki ngamot unsur-unsur ''friz'' Romanesque, sing diintegrasi saka gedhong gréja sing luwih lawas lan tau ana ing panggonan sing padha.
 
 
== Sujarah ==

Menu navigasi