Gréja Gothem: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
File:Gothems kyrka Gothems församling Visby stift Gotland.jpg
File:Gotland GothemKirche 09.jpg | Menara pambélan disawang saka gréja
File:Gotland GothemKirche 11.jpg |
File:Gotland GothemKirche 13.jpg |
File:Gotland GothemKirche 12.jpg |
</gallery>
 

Menu navigasi