Banū Mūsā: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Padamelanipun: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
(→‎Pagesanganipun: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
c (→‎Padamelanipun: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
 
==Padamelanipun==
Banu Musa inggih sampun nyerat 20 buku ingkang pokok ingkang sak punikasapunika kathah bukunipun ingkang sampun ical.{{sfn|Casulleras|2007}} Tuladha asiling karyanipun ing antawisipun inggih kados makaten:
* ''[[Book of Ingenious Devices]]'', ingkang nggambaraken 100 asiling temunan, ingkang salah satunggalipun inggih sampun dipunrekonstruksi kados dipunrancang.
* ''Qarasṭūn'', satunggaling risalah ngengingi keseimbangan berat badanipun.
352.737

besutan

Menu navigasi