Libanon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
38 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
#WPWP
(#WPWP)
(#WPWP)
|-
| '''[[Lagu kabangsan]]'''
| ''[[Koullouna Lilouataan Lil Oula Lil Alam]]'' [[File:Lebanese national anthem.ogg]]
|-
| '''[[TLD]]'''
2

besutan

Menu navigasi